Доставка & Връщане на продукт

След като в Тik-tak.bg постъпи поръчка, консултант на електронния магазин обработва тази поръчка. Потребителят получава потвърждение по телефона за успешно приетата поръчка.

Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

Обикновена доставка - в срок до 1-2 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката.


Доставката се извършва с куриеска фирма "Еконт Експрес" с 12% отстъпка от услугата.


Продавачите в електронния магазин използват за извършване на доставки услугите на куриерска фирма "Еконт Експрес" , като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма „Еконт Експрес" в съответния град.

Връщане на закупен продукт може да се извърши до 14 дни след неговото получаване. За да бъде върнат даден артикул, той трябва да няма следи от експлоатация и да е в добър търговски вид. Разходите по доставката за връщането са за сметка на Потребителя.

В случай на повреда на получения продукт в рамките на 14 дни след неговото получаване, Тik-tak.bg се задължава да го замени или да възстанови стойността му на Потребителя. Тik-tak.bg не носи отговорност при механични удари, одрасквания и повреди нанесени по вина на Потребителя.

За допълнителна информация моля свържете се с нашия екип на телефон 0878 29 49 09